| |     ћирилица | english  
Naslovna
PROMOCIJA TURISTIČKE PONUDE GRADA ZRENjANINA U TEMIŠVARU

U Temišvaru je 19. avgusta, u okviru aktivnosti Generalnog konzulata na promociji turističke ponude Srbije, u restoranu „Lojd“ i na trgu Pobede u centru Temišvara 19.08.2019. godine, u saradnji sa turističkom organizacijom i upravom grada Zrenjanina, održana promocija turističke ponude ovog grada sa posebnim naglaskom na predstojećoj manifestaciji „Dani piva“, koja svake godine privuče veliki broj posetilaca iz Rumunije.
Prisutnim predstavnicima medija iz Rumunije i Srbije, turističkih agencija i zainteresovanim građanima o turističkoj razmeni dve zemlje, ponudi grada Zrenjanina i programu predstojećih „Dana piva“ govorili su: generalni konzul Vladan Tadić, državni sekretar Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i nekadašnji gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, direktor TO Zrenjanin Zoran Ljubotina i sekretar skupštine grada Zrenjanina Milan Mrkšić.
Nakon konferencije za medije posetioci su imali priliku da degustiraju novo Zrenjaninsko pivo i originalne gastronomske specijalitete. Istovremeno na trgu Pobede odvijao se prigodan kulturno-umetničko-zabavni program za koji su bili zaduženi KUD „Pionir“ iz Zrenjanina i internacionalno magično pozorište „Magnus“ sa svojim scensko-mađioničarskim performansom „Magični Zrenjanin“ u okviru kojeg je okupljenim građanima deljen promotivni materijal na rumunskom jeziku sa programom predstojećeg festivala.


Verzija za štampu
Dijaspora
O DIJASPORI I SRBIMA U REGIONU
Brzi odgovori dijаspori i Srbimа iz regionа
O dijaspori
Klubovi
Mediji
Dopunska nastava
SPC
Projekti za dijasporu
Vojni memorijali