| |     ћирилица | english  
Naslovna
PROMOCIJA TURISTIČKE PONUDE OPŠTINE ŽABALj

 


U okviru aktivnosti Generalnog konzulata na promociji turističkih potencijala Srbije, u saradnji sa Savezom Srba u Rumuniji, gradom Temišvar, restoranom „Lojd“, opštinom i turističkom organizacijom Žabalj, 27. juna 2019. godine, na trgu Pobede i u restoranu „Lojd“,  održana je promocija turističke ponude ove opštine i okoline.
Na konferenciji za štampu pred većim brojem medija, detaljno su predstavljene mogućnosti za odmor, boravak i rekreaciju u ovoj opštini sa naglaskom na sportskom turizmu i terenima za golf koje ova opština ima kao jedina u Vojvodini. Predstavnicima medija i zainteresovanim građanima o turističkoj razmeni dve zemlje i ponudi opštine Žabalj govorili su: generalni konzul Vladan Tadić, predsednik Saveza Srba u Rumuniji Ognjan Krstić, predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić, direktor TO Žabalj Marija Čupić i predsednik golf kluba Žabalj Milica Ošap.
Istovremeno na trgu je bio postavljen improvizovani golf teren sa informativnim pultom na kome su zainteresovani građani mogli da se informišu o turističkoj ponudi opštine i golf klubu Žabalj.

 


Verzija za štampu
Dijaspora
O DIJASPORI I SRBIMA U REGIONU
Brzi odgovori dijаspori i Srbimа iz regionа
O dijaspori
Klubovi
Mediji
Dopunska nastava
SPC
Projekti za dijasporu
Vojni memorijali